Ferestrele de mansardă și rulourile FAKRO – Suflete pereche: Rulourile interioare ARF

   Continuăm campania verii ,,Ferestrele de mansardă și rulourile FAKRO – Suflete pereche", de data aceasta oferind rulourile interioare ARF I, cu operare manuala, la jumătate de preț, la achizitionarea unui pachet de produse compus din:

  • fereastra de mansarda Fakro Profi sau Lux + rama de etansare cu Kit XDP sau rama EHV-AT Thermo

   Promotia este valabila in perioada 1-31 august 2023.

 

Iată câteva beneficii oferite de rulourile interioare ARF:

   Când sunt total închise, rulourile creează ,,iluzia nopții” perfectă pentru odihnă, chiar și în mijlocul unei zile însorite de vară. Opțiunea de a fixa rulourile în orice poziție permite controlarea cantității de lumină care intră în cameră, în funcție de nevoile noastre.

    Limitând schimbul de căldură cu exteriorul, rulourile reduc căldură din încăpere - în timpul verii, și consumul de energie - în timpul iernii.
    Desigur, acestea creează și multă intimitate la mansardă dar ne oferă și o frumoasă provocare atunci când trebuie să le alegem, pentru a le potrivi cu designul proiectat și cu gusturile noastre.

Și câteva beneficii oferite de pachetul promoțional FAKRO:  Ferestrele de mansardă și rulourile FAKRO – Suflete pereche

1) Ferestrele de mansardă din clasele PROFI și LUX sunt cele mai inovatoare ferestre de mansardă FAKRO, cu cei mai buni parametri în eficiența energetică a mansardei și care răspund standardelor de calitate viitoare;
2) Rama de etanșare cu Kitul XDP - mărește gradul de hidro și termoizolație în jurul ferestrelor de mansardă și, în plus, garantează o creștere categorică a duratei de viață a ferestrelor;  Rama de etanșare EHV-AT Thermo - constituie soluția ideală pentru a asigura o conexiune etanșă și "călduroasă" a ferestrelor de mansardă cu materialul invelitor. Utilizând ramele Thermo, coeficientul de izolare al întregii ferestre de mansardă poate crește cu până la 15%, în funcție de tipul ferestrei;
3) Rulourile interioare ARF – oferă protecția perfectă împotriva luminii solare creând întuneric total chiar și în mijlocul unei zile însorite de vară.

   În plus, utilizarea combinată a rulourilor exterioare cu cele interioare asigură cea mai eficientă protecție împotriva supraîncălzirii și cel mai înalt nivel de confort în încăperile situate la mansardă.

   Pentru mai multe informații despre Promoția ,,Ferestrele de mansardă și rulourile FAKRO – Suflete pereche" vă invităm să consultați Regulamentul Promoției mai jos.

   Vă reamintim că puteți achiziționa pachetul promoțional de la oricare Distribuitor FAKRO din România.